2020-01-20 15:37:06• hírek • Szatmár.ro

Negyedik lett Bukarestben a szatmári párbajtőrvívó csapat

Mézinger Márton a 7. helyen zárt egyéniben
Mézinger Márton a 7. helyen zárt egyéniben

Január 19. és 26. között zajlik Bukarestben kadett és junior Országos Párbajtőr Bajnokság, Szatmárnémetiből 7 sportoló utazott a megmérettetésre.

Vasárnap egyéniben léptek pástra a vívók a hétvégén kezdődött országos kadett és junior párbajtőr bajnokság első napján. A szatmári vívók közül 7-en utaztak a tornára, egyéniben a legjobb eredményt pedig Mézinger Márton érte el, aki 7. helyen végzett a 41 fős mezőnyben.

Mézinger negyeddöntő előtt esett ki a tornáról.
 

A szatmáriak közül továbbá Szabó Szabolcs 14., Cîmpan Anton 15., Gurza Luca 16., míg Feher Emilian 26. helyen végeztek.
 

Surducan Tudor és Serghie Lucas a junior kategóriában január 21-én lépnek pástra.
 

Ami a hétfői napot illeti, a vívók csapatban küzdöttek egymással, a Szatmárnémeti SK a torna 4. helyét szerezte meg a Cîmpan Anton, Gurza Luca, Mézinger Márton és Szabó Szabolcs alkotta kvartettel.
 

A szatmáriakat a Bukaresti CS Unefs csapata győzte le az elődöntőben 45-34 arányban, majd a fővárosiak a tornát is megnyerték: a fináléban a LPS Craiova együttesét verték meg, egy 45-31-es eredménnyel végződő találkozón.
 

A szatmári legényeket Csiszár Ferenc és Nagy Lehel edzők kísérték el.
 

A bajnokság január 21-én a férfi egyéni junior, január 22-én a férfi csapat junior küzdelmekkel folytatódik, majd január 23-án a lányok kezdik meg az összecsapásokat.
 

A lányok küzdelmeire Crăciun Maria (kadett), illetve Kató Zsófia és Toma Viven (junior) sportolók utaznak a fővárosba. A lányokat Pop Adrian edző kíséri el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: